• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favos 45 s silgranit jasmin reversibel

PRODUKTKOD: 521411

3 234,00 kr

Spara 15%

2 748,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Favos 45 S silgranit jasmin reversibel är en utmärkt diskbänk som kombinerar stil, funktion och hållbarhet. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder denna diskbänk en perfekt kombination av skönhet och hållbarhet.

Funktioner:

Djup:

Denna diskbänk har en djup på 435.0 mm, vilket ger gott om utrymme för tvätt och rengöring av stora kastruller och plåtar.

Material:

Tillverkad av silgranit, en hållbar och reptålig komposit av granit och akryl, garanterar denna diskbänk långvarig användning och enkel rengöring. Silgranitmaterial ger också ett modernt utseende till köket.

Typ:

Blanco Favos 45 S är en enkelskåpsdiskbänk som passar perfekt för kök med begränsat utrymme. Med sin rektangulära form och smidiga design kommer den att passa perfekt i alla köksstilar.

Vändbar:

Den här diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha din diskbänkmonterad på, beroende på dina behov och preferenser.

Montering:

Denna diskbänk kan monteras som en infälld eller underlimmad diskbänk. Valet är ditt, beroende på vilken monteringsstil som passar bäst för ditt kök.

Hål för blandare:

Detta diskbänk har ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och anpassa en blandare efter dina behov.

Skåpsbredd:

Minsta skåpsbredden för denna diskbänk är 450.0 mm. Se till att ditt köksskåp är tillräckligt brett för att rymma diskbänken innan du gör ditt val.

Blanco Favos 45 S silgranit jasmin reversibel är den perfekta diskbänken för att ge ditt kök en modern och stilren touch samtidigt som den erbjuder hållbarhet och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Favos 45 S (521411)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Djup
435.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: