• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco plenta grå sten

PRODUKTKOD: 518906

3 119,00 kr

Spara 15%

2 651,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå, Creme/Beige

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco plenta grå sten

Blanco plenta grå sten är en elegant och modern diskho som passar perfekt för ditt kök. Med en bredd på 860 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att enkelt hantera disken. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial som Silgranit (Granit), vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd.

Funktioner:

Material Silgranit (Granit)

Blanco plenta grå sten är tillverkad av Silgranit, ett hållbart material som kombinerar styrkan och elegansen hos granit. Det är resistent mot repor, fläckar och värme och behåller sin färg och glans över tiden. Det gör discokan enkel att rengöra och underhålla.

Tillgängliga färger

Blanco plenta grå sten finns i två vackra färger för att passa olika köksinredningar. Du kan välja mellan grå och creme/beige för att skapa den perfekta matchningen för ditt kök.

Antal hoar: 1

Blanco plenta grå sten har en enda ho som ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina tallrikar, kastruller och andra köksredskap. Den ergonomiska utformningen gör det enkelt att diska och rengöra.

Montering: Nedfälld/Infälld

Blanco plenta grå sten kan monteras antingen nedfälld eller infälld beroende på dina behov och preferenser. Detta ger dig möjligheten att anpassa den till din köksdesign och skapa en sömlös integration med dina bänkskivor.

Förborrat hål för blandare

Blanco plenta grå sten är praktiskt med ett förborrat hål för blandare. Detta gör det enkelt att installera din önskade blandare utan att behöva göra ytterligare anpassningar.

Med Blanco plenta grå sten får du inte bara en praktisk och funktionell diskho, utan också en elegant och stilfull design som kommer att förhöja utseendet på ditt kök. Välj kvalitet och hållbarhet med denna fantastiska diskho.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Grå, Creme/Beige

16 Produkter från samma kategori: