• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur vit vänster, infino

PRODUKTKOD: 521693

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Vit Vänster, Infino - Diskho av högsta kvalitet

En modern och stilren diskho

Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Vit Vänster, Infino är en elegant och modern diskho som kommer att ge din köksinredning en touch av stil. Den rektangulära formen ger ett modernt utseende samtidigt som den vita färgen ger ett fräscht och rent intryck. Oavsett om du har ett modernt eller traditionellt kök kommer denna diskho passa perfekt.

Tåligt material och god kvalitet

Diskhon är tillverkad av Silgranit, vilket är en högkvalitativ och tålig komposit av granit och akryl. Detta gör diskhon mycket reptålig och slitstark, samtidigt som den behåller sin färg och glans över tid. Silgranit är även värmebeständig och tål höga temperaturer utan att bli skadad, vilket gör den idealisk för användning i köket.

Flexibel installation

Blanco Pleon 6 Split är utformad för underlimning eller infällnad i köksbänken, vilket ger dig flexibilitet när det gäller hur du vill installera den. Diskhon kan installeras både i höger- och vänsterorientering, vilket gör den lämplig för olika kökslayouter och preferenser.

Bekväm användning

Blanco Pleon 6 Split är utrustad med Infino avloppssystem, vilket ger en praktisk och bekväm användning. Infino systemet gör att diskhon ser helt sluten ut när du inte behöver använda avloppet. Detta ger en ren och elegant look samtidigt som det förhindrar odörer och oönskad fukt.

Perfekt för kök med begränsat utrymme

Diskhon har en längd på 615 mm och passar perfekt i kök med en skåpsbredd på minst 600 mm. Med en djup på 510 mm och en låddjup på 220 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera all typ av diskning. Med enbart en ho ger den också utrymme för att installera en blandare.Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Vit Vänster, Infino är en högkvalitativ diskho som kommer att ge ditt kök en modern och stilren touch. Den tåliga och reptåliga Silgranit-konstruktionen, tillsammans med den flexibla installationen och det praktiska Infino avloppssystemet, gör denna diskho till en idealisk lösning för ditt kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (523700)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: