• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515671

4 326,00 kr

Spara 15%

3 677,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 535.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Rondoval 45 - Perfektion i form och funktion

Blanco Rondoval 45 är en diskho som kombinerar elegans med funktionalitet. Med sin stilrena och moderna design passar den perfekt in i alla typer av kök. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en tålig och långvarig konstruktion.

Ett brett utbud av färger att välja mellan

Blanco Rondoval 45 finns i en rad olika färger, inklusive vitt, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. På så sätt kan du välja den färg som bäst matchar din köksinredning och ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och stilfull look.

Elegant rund form med generös rymd

Diskhon har en rund form som ger den en modern och elegant look. Med en diameter på 535 mm och en djup på 490 mm erbjuder Blanco Rondoval 45 gott om utrymme för att diska och tvätta även större köksredskap och tallrikar. Dessutom har den en låddjup på 180 mm, vilket ger dig gott om plats att förvara disk och tillbehör.

Praktiskt och användarvänligt design

Blanco Rondoval 45 har en infällbar montering, vilket gör att den enkelt kan integreras i din köksbänk. Diskhon är även vändbar, vilket ger dig flexibilitet när det gäller placeringen i ditt kök. Den har också en smidig design utan hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja en separat blandare som passar dina behov och preferenser.

Passar perfekt i ett 450 mm brett skåp

Blanco Rondoval 45 är utformad för att passa perfekt i ett skåp med en bredd på 450 mm. Det betyder att den kan fylla utrymmet på ett optimalt sätt och ge dig en diskho som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Observera att bilderna endast är illustrativa och färgerna kan variera något i verkligheten. Kontrollera därför alltid exakta nyanser och detaljer hos återförsäljaren.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Rondoval 45 (515671)
Märke
Blanco
Mått
Längd
535.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
490.0 mm
Diameter
535.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: