• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 700-if slätt stål

PRODUKTKOD: 517222

5 025,00 kr

Spara 15%

4 271,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 740 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Välkommen till Blanco claron 700-if - Slätt stål

Blanco claron 700-if är en imponerande köksvask i rostfritt stål. Med sina imponerande mätningar på 740 mm bredd, är denna köksvask ett utmärkt val för ditt kök. Det stilrena och eleganta utseendet i rostfritt stål ger ditt kök en modern touch.

Material

Blanco claron 700-if är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger en stark och hållbar konstruktion. Det rostfria materialet är också enkelt att rengöra och motstår fläckar och färgförändringar över tid.

Tillgängliga färger

Denna köksvask finns i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som bäst matchar ditt köksdesign och ger den effekt du önskar.

Antal hoar

Blanco claron 700-if har en enda ho som rymmer dina köksbehov. Med denna ho kan du enkelt diska stora kastruller och grytor utan problem.

Montering

Den här köksvasken kan monteras på två sätt: nedfälld/infälld eller planmonterad/planlimmad. Du kan välja det sätt som passar bäst för ditt kök och din diskbänk.

Förborrat hål för blandare

Blanco claron 700-if kommer inte med ett förborrat hål för blandare. Det ger dig frihet att välja och placera din egen blandare enligt dina behov och preferenser.

Med Blanco claron 700-if får du en imponerande och funktionell köksvask som kommer att ge ditt kök en modern touch och hjälpa dig att hålla dina diskuppgifter i stil.

Mått
Bredd
740 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin

16 Produkter från samma kategori: