• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s vit med automatisk propp

PRODUKTKOD: 513046

4 921,00 kr

Spara 15%

4 182,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S vit med automatisk propp

Allmänt

Blanco Metra 6 S är en elegant diskbänk av hög kvalitet som kommer i en vacker vit färg. Den är utformad för att förbättra funktionaliteten och estetiken i ditt kök. Med sina angivna funktioner är denna diskbänk ett utmärkt val för både privata hem och professionella kök.

Design och material

Blanco Metra 6 S är tillverkad av Silgranit, ett hållbart och vackert material som ger diskbänken en modern och elegant look. Dess rektangulära form passar perfekt in i de flesta köksinredningar och ger en stilren och sofistikerad känsla. Diskbänken har också en vändbar design, vilket gör det möjligt att anpassa den efter dina önskemål och behov.

Funktioner

Blanco Metra 6 S har en imponerande djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera även stora mängder disk. Den är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att tömma diskhon utan att behöva använda sig av till exempel en diskborste. Diskbänken har också en unik funktion med 1.5 hoar, vilket ger dig extra flexibilitet och funktionalitet vid matlagning och diskning.

Installation och användning

Blanco Metra 6 S är utformad för infällnad och kan enkelt monteras i ditt köksskåp. Den kräver en minimum skåpsbredd på 600.0 mm för att passa perfekt. Den är också förberedd för blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa din diskplats efter dina behov och preferenser. Dessutom har den ett djup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hålla disk utom sikte och lätt att rengöra.

Slutsats

Blanco Metra 6 S vit med automatisk propp är den perfekta diskbänken för ditt kök. Den erbjuder en elegant och funktionell design i kombination med hållbart material och användbara funktioner. Ge ditt kök en uppgradering med denna högkvalitativa diskbänk från Blanco.
Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (513046)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: