• Reducerat pris

Diskbänkar

White claron 400/400-u

PRODUKTKOD: 517231

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 856 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

White claron 400/400-u - En rostfri diskho av hög kvalitet

Produktöversikt: White claron 400/400-u är en imponerande diskho som kommer att förbättra funktionaliteten och stilen i ditt kök. Med en bredd på 856 mm har denna diskho tillräckligt med utrymme för att hantera de dagliga disken behov och är perfekt för både hemmabruk och professionellt användning.

Alla fördelar med en rostfri konstruktion

Rostfritt material: Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt stål och är helt rostfri. Detta gör att du kan vara säker på att produkten kommer att hålla länge och vara motståndskraftig mot korrosion och skador. Stålets hållbara egenskaper garanterar också att diskhon behåller sin glans och ser ut som ny även efter lång tids användning.

Elegant design och färgalternativ

Stilfull look: Diskhon har en modern och minimalistisk design som kommer att komplettera alla köksinredningar. Dess eleganta linjer och rena ytor gör att den blir en stilfull och tidlös tillskott till ditt kök.

Olika färger tillgängliga: White claron 400/400-u finns i olika färger, inklusive krom, blank och rostfri, satin. Detta ger dig möjlighet att välja den färg som bäst passar din personliga smak och köksstil.

Praktisk och funktionell användning

Dubbla hoar: Diskhon har två hoar, vilket ger dig möjlighet att separera disken och hantera olika uppgifter samtidigt. Detta hjälper till att organisera disken och öka effektiviteten i köket.

Enkel installation: Diskhon kan enkelt installeras under diskbänken för att skapa en naet och sömlös utseende i ditt kök. Den är också försedd med förborrade hål för enkelt montering av kran.

Sammanfattning

White claron 400/400-u är en stilfull och funktionell diskho som kommer att förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är denna diskho tålig och motståndskraftig mot korrosion. Med sina två hoar och olika färgalternativ, ger denna diskho dig en mångsidig lösning för dina diskbehov. Enkel installation gör att du snabbt kan njuta av fördelarna med denna imponerande diskho.

Mått
Bredd
856 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
2
Montering
Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: