• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dinas 45 s borstat stål vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 523378

2 234,00 kr

Spara 15%

1 898,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dinas 45 S - En elegant och funktionell diskbänk

Den Blanco Dinas 45 S är en imponerande diskbänk som kommer att ge en modern touch till ditt kök. Med sitt stilrena och eleganta utseende passar den perfekt i alla typer av köksinredningar. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt borstat rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion.

Automatisk stoppare för praktisk användning

En av de imponerande funktionerna hos Blanco Dinas 45 S är den inbyggda automatiska stopparen. Den gör det möjligt att enkelt fylla diskhon med vatten utan att behöva använda en propp. Detta är särskilt användbart när du diskar eller blötlägger stora kastruller eller stekpannor. Med denna praktiska funktion blir din diskning mycket mer bekväm och effektiv.

Vändbar design för flexibilitet

Blancos Dinas 45 S har en vändbar design, vilket innebär att den kan monteras både på vänster och höger sida. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänken efter din kökslayout och preferenser. Oavsett om du föredrar att ha diskhon på vänster eller höger sida kan du enkelt justera installationen för att passa dina behov.

Stort utbud av färger att välja mellan

Med en Blanco Dinas 45 S har du möjlighet att välja mellan ett brett utbud av färger. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös vit eller svart, eller om du vill ha en mer livfull och färgstark nyans som rosa eller blå, finns det en färg som passar din personliga stil och köksinredning. Med denna variation i färger kan du skapa en unik och personlig touch i ditt kök.

Enkel installation och passande storlek

Med måtten längd 860 mm och djup 500 mm passar Blanco Dinas 45 S perfekt i de flesta köksinredningar. Den är utformad för att installeras i ett skåp med en bredd på minst 450 mm. Detta gör att du kan njuta av en elegant och funktionell diskbänk även om du har ett mindre kök. Diskhon har också en diskdjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera olika typer av diskning.

Sammanfattningsvis är Blanco Dinas 45 S en imponerande diskbänk som erbjuder både stil och funktionalitet. Med sin automatiska stoppare, vändbara design och bred färgpalett ger den dig möjlighet att skapa ett kök som är både praktiskt och visuellt tilltalande. Om du letar efter en diskbänk av hög kvalitet som kommer att hålla länge och samtidigt vara en vacker tillskott till ditt kök, är Blanco Dinas 45 S ett utmärkt val.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Dinas 45 S (523378)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: