• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s-f silgranit puradur jasmine reversible, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523197

10 501,00 kr

Spara 15%

8 925,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk

Hög kvalitet i en elegant design

Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk är en perfekt kombination av hög kvalitet och stilren design. Tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial, ger den en hållbar och tålig yta som är resistent mot repor, fläckar och värmeslag. Dessutom ger det silgranitmaterialet en modern och elegant finish som passar perfekt i alla typer av köksinredningar.

Automatisk stoppare för bekvämt användande

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk är den automatiska stopparen. Den låter dig enkelt fylla diskbänken med vatten utan att behöva hålla ned stopparen manuellt. Detta gör diskningen och rengöringen enklare och bekvämare för dig.

Infino - en innovativ avrinningsteknik

Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk är utrustad med den innovativa Infino avrinningstekniken. Detta innebär att avrinningen är integrerad i diskbänken, vilket ger en jämn och snygg yta utan tydliga avrinningskanter. Resultatet är både estetiskt tilltalande och praktiskt, då det förhindrar att smuts och matrester fastnar i kanterna.

Reversibel design för flexibilitet

Den reversibla designen hos Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk ger dig flexibilitet vid installationen. Du kan enkelt välja om diskhon ska vara placerad till höger eller vänster, beroende på dina behov och kökets layout. Detta sparar tid och möjliggör en anpassning efter dina preferenser.

Ashlar board som extra tillbehör

En annan praktisk funktion hos Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk är möjligheten att använda ashlar board som tillbehör. Med ashlar board kan du enkelt göra extra avställningsyta på diskbänken för att organisera och förbereda maten. Det ger dig mer utrymme och underlättar din matlagning.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk både funktion och stil i ditt kök. Med högkvalitativa material och smarta funktioner är det en pålitlig och bekväm lösning för din diskning och rengöring.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S-F (523197)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: