• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 6 s antracit med automatisk propp

PRODUKTKOD: 514676

4 951,00 kr

Spara 15%

4 208,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Lexa 6 S Antracit med Automatisk Propp

Den Blanco Lexa 6 S Antracit är en stilfull diskbänk som är både praktisk och elegant. Den är tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Diskbänken har en raffinerad svart färg som ger en modern touch till ditt kök.

Med sina dimensioner på 1000 mm i längd och 500 mm i djup passar den perfekt i de flesta köksmiljöer. Diskbänken har en rektangulär form och är utrustad med en och en halv ho för att ge flexibilitet och funktionalitet.

Den Blanco Lexa 6 S Antracit kan monteras både genom att sänkas ner i ett hål i arbetsbänken eller genom att underlimmas. Den kan också förses med en blandare, då den har ett speciellt hål för montering av en sådan. Det är enkelt att växla mellan höger- och vänstermontering för att passa dina behov.

Djupet på diskbänken är 190 mm, vilket ger gott om plats för att diska och ställa undan olika köksredskap och tallrikar. Den automatiserade proppen är en praktisk funktion som gör det enkelt och bekvämt att tömma diskhon.

Blanco Lexa 6 S Antracit är en pålitlig och stilren diskbänk från det välkända märket Blanco. Den passar perfekt i moderna köksmiljöer och erbjuder både funktionalitet och estetisk tilltalande design.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 6 S (514676)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: