• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento 45 s-f keramisk puraplus svart vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522269

10 106,00 kr

Spara 15%

8 590,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 836.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 486.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Idento 45 S-F

Översikt

Blanco Idento 45 S-F är en stilfull diskbänk som inte bara ger ditt kök en modern och elegant touch, utan också erbjuder en rad praktiska funktioner. Med sin svarta keramiska yta ger denna diskbänk en exklusiv känsla till ditt kök, samtidigt som den är tillverkad för att vara hållbar och motståndskraftig.

Design och material

Blanco Idento 45 S-F har en rektangulär form och en svart keramisk yta, vilket ger den en snygg och stilren look. Den är tillverkad av högkvalitativ keramikmaterial, vilket gör den tålig och långvarig. Dessutom är keramik lätt att rengöra och motståndskraftig mot fläckar och repor.

Funktioner

- Automatisk stoppare: Denna diskbänk levereras med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en separat propp.- Inifino avrinning: Blanco Idento 45 S-F är utrustad med Inifino avrinningssystem, som ger en effektiv och smidig vattenavrinning samtidigt som det minskar risken för igensättning.- Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket innebär att den kan monteras med diskhon på antingen vänster eller höger sida. Det ger dig flexibilitet att anpassa diskbänken efter dina behov och kökets layout.

Montering och installation

Blanco Idento 45 S-F kan monteras genom planlimning, vilket ger en sömlös och elegant look. Montering är enkel och bruksanvisningen medföljer för en smidig installation.

Skåpsstorlek

Denna diskbänk passar perfekt i skåp med en bredd på minst 450 mm. Detta gör den lämplig för både mindre och större kök.Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Idento 45 S-F en kombination av stil, hållbarhet och praktiska funktioner. Med sin svarta keramiska yta och vändbara design ger den en modern touch till ditt kök och ger dig flexibilitet att anpassa den efter dina behov. Med automatisk stoppare och Inifino avrinningssystem är den också praktisk och bekväm att använda.
Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Idento 45 S-F (522269)
Märke
Blanco
Mått
Djup
486.0 mm
Längd
836.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Planlimning
Material
Keramik
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: