• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - alba - underliggande diskbänk um103p

PRODUKTKOD: UM103P

1 356,00 kr

Spara 15%

1 152,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg Alba - Underliggande diskbänk UM103P

Diskbänken Smeg Alba UM103P är en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Diskbänken är tillverkad i rostfritt stål och finns i flera attraktiva färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Valet av färg gör det möjligt att anpassa diskbänken efter din köksinredning och personliga stil.

Funktioner

Diskbänken Smeg Alba UM103P har en diameter på 375 mm och består av en enda ho med en djup på 200 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att diska stora kastruller och stekpannor. Diskbänken är avsedd för underliggande montering, vilket ger en ren och snygg look till ditt kök.

En viktig funktion i Smeg Alba UM103P är möjligheten att ha en blandare installerad. Det finns ett hål för blandaren och storleken på hålet är 35 mm. Detta gör det enkelt att anpassa diskbänken efter dina behov och preferenser när det gäller vattenkran.

Smeg Alba UM103P är också kompatibel med skåpsbredd på minst 450 mm, vilket ger flexibilitet vid installationen och möjlighet att passa olika kökskonfigurationer.

Smeg Alba - Stil och kvalitet

Som med alla Smeg-produkter, kombinerar Alba-diskbänken stil och kvalitet. Den rostfria stålkonstruktionen ger en hållbar och tålig yta som är lätt att rengöra och som behåller sin eleganta finish över tid.

Med Smeg Alba UM103P får du en underliggande diskbänk som inte bara är funktionell och praktisk, utan också smakfullt designad för att passa in i ditt kök. Välj din favoritfärg och låt Smeg Alba bli en viktig del av din köksinredning.

Produkt
Märke
Smeg
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Smeg Alba (UM103P)
Mått
Låddjup
200.0 mm
Diameter
375.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Blandarhål storlek
35.0 mm
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: