• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur antracit höger, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva

PRODUKTKOD: 523894

8 545,00 kr

Spara 15%

7 263,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S-F Diskbänk

Blanco Zenar XL 6 S-F är en högkvalitativ och modern diskbänk som kommer att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Med sitt eleganta design och praktiska funktioner är denna diskbänk perfekt för daglig användning. Diskbänken är tillverkad av hållbart och slitstarkt material som kallas Silgranit, vilket ger den en snygg och elegant look samtidigt som den är tålig och motståndskraftig mot repor och fläckar.

Automatisk stoppare

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Zenar XL 6 S-F är dess automatiska stoppare. Med denna funktion kan du enkelt öppna och stänga vattenflödet genom att trycka på en knapp. Detta gör det mycket bekvämt och enkelt att hantera vattenflödet när du diskar eller fyller vatten i diskhon.

Infino

En annan funktion som utmärker Blanco Zenar XL 6 S-F är Infino-systemet. Detta system gör det möjligt att skapa en sömlös och enhetlig design i diskbänken, vilket ger den en modern och stilren look. Infino-systemet ger också en enklare rengöring och underhåll då det inte finns några fogar eller skarvar där smuts och bakterier kan samlas.

Asfaltskiva

Blanco Zenar XL 6 S-F kommer med en asfaltskiva som gör diskbänken extra tyst och ger en bättre ljudabsorption. Detta är särskilt användbart om du har en öppen planlösning eller om du vill minska ljudet när du hanterar disk och kastruller. Asfaltskivan ger också en ytterligare isolering mot värme och kyla, vilket gör att vattnet håller sin temperatur längre.

Antracitfärg

Blanco Zenar XL 6 S-F kommer i en elegant antracitfärg, vilket ger diskbänken en modern och sofistikerad look. Antracitfärgen passar perfekt ihop med olika stilar och färgscheman i köket och kommer att bli en verklig blickfång.

I slutändan är Blanco Zenar XL 6 S-F diskbänken det perfekta valet för alla som söker både stil och funktionalitet. Med sina praktiska funktioner och snygga design kommer denna diskbänk att förbättra ditt köks utseende och göra din vardag enklare och bekvämare.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523894)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
497.5 mm
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: