• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 6 s jasmin utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519856

5 161,00 kr

Spara 15%

4 386,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Sona 6 S Jasmin utan automatisk propp

Den Blanco Sona 6 S Jasmin utan automatisk propp är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sitt stilrena design och högkvalitativa material kommer den att bli ett praktiskt och vackert tillskott till din köksinredning.

Funktioner:

Färgval

Denna Blanco diskbänk finns i ett brett utbud av färger för att passa din personliga stil och ditt köks dekor. Du kan välja mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd.

Material

Blanco Sona 6 S är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt silgranitmaterial. Detta material är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Det håller sig också lätt att rengöra och bibehåller sin färg och glans över tid.

Design

Denna diskbänk har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Den har en eller en och en halv hoar, beroende på din preferens och behov. Du kan också vända den enligt ditt val för att passa din kökslayout.

Installation

Blanco Sona 6 S kan enkelt underlimmas i ditt köksskåp. Detta ger en snygg och sömlös installation samtidigt som det ger mer arbetsyta på diskbänken.

Mått och kapacitet

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 500.0 mm ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera dagliga köksuppgifter. Den har också en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om plats för att tvätta och förbereda mat.

Blandarhål

Denna diskbänk är utrustad med ett smidigt och praktiskt design utan hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja din egen blandare och placera den på diskbänken enligt dina behov.

Passar köksskåpsbredd

Minsta skåpsbredd som rekommenderas för att installera denna diskbänk är 600.0 mm. Det är viktigt att se till att ditt köksskåp har tillräckligt med utrymme för att säkerställa en korrekt installation.

Ge ditt kök en stilfull och funktionell uppgradering med Blanco Sona 6 S Jasmin utan automatisk propp. Beställ din diskbänk idag och njut av dess tidlösa design och hållbara prestanda.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 6 S (519856)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Underlimning

16 Produkter från samma kategori: