• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 6 s silgranit puradur kaffe vändbar, automatisk stoppare, infino, plastskiva, avloppsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524126

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic Neo 6 S Silgranit Puradur Kaffe

Blanco Classic Neo 6 S är en elegant och praktisk diskbänk som kommer att bli en fantastisk tillägg till ditt kök. Med sin rektangulära form och färg i silgranitpuradur kaffe ger den en modern och stilren touch till rummet.

Funktioner:

Material: Tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger diskbänken en tålig och reptålig yta. Detta gör att den är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme, vilket gör att den håller sig vacker och hållbar under lång tid.

Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket ger dig möjlighet att montera den på valfritt sätt enligt dina behov och preferenser. Detta gör att den passar perfekt i olika kökslayouter och ger dig flexibilitet i designen.

Automatisk stoppare: Blanco Classic Neo 6 S levereras med en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan snabbt tömma den. Den här funktionen gör diskning och rengöring mycket bekvämare och effektivare.

Infino: Diskbänken är utrustad med Blanco Infino, vilket ger en slät yta utan störrr hinder eller avsteg. Detta gör den enkel att rengöra och underhålla, samtidigt som den ger en snygg och stilren estetik i köksmiljön.

Plastskiva: En praktisk plastskiva är inkluderad i diskbänken, vilket ger ett extra arbetsutrymme vid behov. Den här skivan är både funktionell och hållbar, vilket gör den perfekt för matlagnings- och förberedelsesaktiviteter i köket.

Avloppsskiva i stål: Blanco Classic Neo 6 S levereras också med en avloppsskiva i stål, vilket ger enkel och effektiv avrinning av vatten och avfall. Denna skiva hjälper till att hålla din diskho ren och fri från oönskade rester.

Oavsett om du behöver en ny diskbänk för ditt kök eller om du planerar att renovera och uppgradera ditt nuvarande utrymme, kommer Blanco Classic Neo 6 S Silgranit Puradur Kaffe vara ett utmärkt val. Med sina praktiska funktioner och stilrena design kommer den definitivt att förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 6 S (524126)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: