• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 6 s silgranit champagne reversibel

PRODUKTKOD: 521324

3 388,00 kr

Spara 15%

2 879,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco classic 6 s silgranit champagne reversibel

Blanco Classic 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Tillverkad av hållbart silgranitmaterial, erbjuder den enastående hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar.

Design och dimensioner

Med sina rektangulära former och generösa dimensioner på 1000 mm i längd och 510 mm i djup, erbjuder Blanco Classic 6 S gott om plats för diskning och förberedelse av mat. Den har en vändbar design, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha diskhon på, beroende på din kökslayout.

Den imponerande 1,5 hoar är perfekt för att hantera både mindre och större diskporslin och erbjuder flexibilitet när det gäller diskning.

Montering och installationsalternativ

Blanco Classic 6 S kan enkelt monteras genom att inväggas eller underlimmas i ditt köksskåp. Detta ger en sömlös och elegant look till ditt kök, samtidigt som det ger stabilitet och förstärkning till diskbänken. Diskbänken passar skåpsbredder på minst 600 mm.

Kvalitet och hållbarhet

Blanco Classic 6 S är tillverkad av kvalitetsmaterialet silgranit, som kombinerar granitstenspulver med bindemedel. Detta ger diskbänken enastående styrka och tålighet, samtidigt som den är motståndskraftig mot fläckar, repor och värme.

Med dess unika egenskaper behöver du inte oroa dig för att få repor och fläckar från vanliga köksaktiviteter. Diskbänken behåller sin eleganta champagnefärg och skönhet under årens gång.

Extra funktioner

Blanco Classic 6 S har en särskild plats för att montera en vattenblandare. Du kan enkelt installera din favoritblandare och skapa en praktisk arbetsstation i din diskbänk.

Allt som allt är Blanco Classic 6 S en pålitlig och elegant diskbänk som kommer att förbättra funktionaliteten och skönheten i ditt kök. Med sitt hållbara silgranitmaterial och flexibla installationsalternativ är den designad för att på ett enkelt sätt passa in i ditt kökslayout och göra din diskning till en fröjd.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic 6 S (BL467969)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: