• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s ångare systemplus silgranit puradur coffee right, auto stopper, infino, ashlar board, gn1/2, gn1/3

PRODUKTKOD: 524065

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning

Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus är en sofistikerad diskbänk av hög kvalitet. Med sin eleganta design och funktionella egenskaper är denna diskbänk perfekt för att skapa en stilren och modern atmosfär i ditt kök. Diskbänken är tillverkad av slitstarkt och hållbart silgranitmaterial, vilket gör den tålig mot repor, fläckar och värme.

Funktioner

Den här diskbänken är utrustad med en ångare som gör att du kan tillaga mat på ett hälsosamt och smidigt sätt. Ångaren är en del av SteamerPlus-systemet, som ger dig möjlighet att laga mat med ånga för att bevara både smak och näringsämnen i dina råvaror. Detta är perfekt för den hälsomedvetna kocken som vill tillaga mat på ett skonsamt sätt.

Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus har också en kaffepressfunktion, vilket gör att du kan brygga ditt favoritkaffe direkt i diskbänken. Detta sparar tid och minskar diskningen av extra kaffekärl.

En annan praktisk funktion är auto stopp-systemet, som gör att vattenflödet stängs av automatiskt när du tar bort en diskborste eller andra föremål från diskbänken. Detta minskar risken för onödigt vattenavfall och gör diskningen mer effektiv.

Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus är också utrustad med Infino-dräneringssystemet, som ger en jämn och snabb avrinning av vatten och förhindrar att smuts och matrester fastnar i avloppet. Ashlar-boardet ger dig extra arbetsyta och flexibilitet när du tillagar mat, och det medföljande GN1 / 2 och GN1 / 3 är perfekta för att organisera och förvara dina råvaror.

Slutsats

Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus är en imponerande diskbänk med en mängd praktiska och innovativa funktioner. Med denna diskbänk kan du tillaga mat på ett hälsosamt sätt och njuta av bekvämligheten att brygga kaffe direkt i diskbänken. Den eleganta designen och hållbarheten i silgranitmaterialet gör denna diskbänk till en utmärkt investering för ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus (524065)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: