• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s keramisk puraplus magnolia glans höger, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524167

8 653,00 kr

Spara 15%

7 355,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Diskbänk

Blanco Zenar XL 6 S är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Denna diskbänk är tillverkad av keramik, vilket ger den en elegant och modern look. Den kommer i färgen Magnolia Glans, som ger en fräsch och ljus atmosfär i köket.

Automatisk stoppare

En av huvudfunktionerna hos Blanco Zenar XL 6 S är den inbyggda automatiska stopparen. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och att tömma den när du är klar. Du behöver inte längre använda en propp eller en hink för att hålla vatten i sjunkan.

Infino avloppssystem

Denna diskbänk är utrustad med Blanco Infino avloppssystem. Detta system erbjuder effektiv avloppshantering och säkerställer att vattenflödet är smidigt och obehindrat. Du kan vara säker på att du inte kommer att drabbas av stopp eller avloppstopp i din diskbänk.

Enkel installation och montering

Blanco Zenar XL 6 S är utformad för enkel installation och montering. Den är kompatibel med infällnad och passar perfekt i ett standardköksskåp med en bredd på minst 600.0 mm. Med bara några enkla steg kan du ha denna diskbänk på plats och redo att användas.

Enkel att rengöra

Denna diskbänk är mycket enkel att rengöra. Keramikmaterialet är släthyat och tåligt, vilket gör att du lätt kan torka av ytan med en fuktig trasa eller svamp. Du behöver inte spendera mycket tid och ansträngning på att hålla din diskbänk ren och glänsande.

Blanco Zenar XL 6 S är den perfekta lösningen för dig som vill ha en stilren och funktionell diskbänk i ditt kök. Med dess autommatiska stoppare, Infino avloppssystem och enkel rengöring kommer denna diskbänk att göra din diskning enklare och ser till att ditt kök är både vackert och praktiskt.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (524167)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Keramik
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: