• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s-f silgranit puradur jasmin höger, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 523877

8 088,00 kr

Spara 15%

6 874,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 903.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Jasmin höger, automatisk propp, InFino

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Jasmin höger, automatisk propp, InFino är en högkvalitativ diskbänk som kommer att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet. Tillverkad av Silgranit, ett hållbart och tåligt material, är denna diskbänk perfekt för daglig användning och kommer att hålla länge.

Elegant och funktionell design

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Jasmin höger har en stilren och rektangulär form som är perfekt för moderna och minimalistiska kök. Dess jasminfärgade yta ger en elegant touch till köket och matchar en rad olika inredningsstilar.

Praktiska funktioner

Den här diskbänken är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och tömma den när du är klar. Den har också den populära InFino-avloppssystemet som ger en smidig och störningsfri avloppshantering.

Optimal storlek

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur diskbänk har en längd på 903.0 mm och en djup på 498.0 mm, vilket ger tillräckligt med plats för att tvätta stora kokkärl och tallrikar utan problem. Den har även en praktisk låddjup på 190.0 mm för att ge extra utrymme för diskredskap och tillbehör.

Framstående kvalitet och pålitlighet

Tillverkad av det pålitliga märket Blanco, kommer denna diskbänk med en högkvalitativ konstruktion och material som kommer att hålla länge. Silgranit-materialet är motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme, vilket gör det till ett utmärkt val för hållbart köksutrustning.

Sammanfattning:

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Jasmin höger, automatisk propp, InFino är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Med sin praktiska automatiska propp och InFino-avloppssystem, tillsammans med sin optimala storlek och pålitliga kvalitet kommer denna diskbänk att bli en värdefull tillägg till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S-F INFINO (523864)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
903.0 mm
Djup
498.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hoar
1
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: