• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur kaffe vänster, automatisk propp, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523838

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Kaffe Vänster, Automatisk Propp, Infino, Styrelse Svart Glas - Produktbeskrivning

En modern och elegant diskbänk

Blanco Zenar 45 S är en högkvalitativ diskbänk som ger ditt kök en modern och elegant touch. Tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial i färgen Kaffe, kommer denna diskbänk definitivt att bli en huvudattraktion i ditt kök. Med en rektangulär form och en vänsterplacerad ho, ger den dig den nödvändiga funktionaliteten samtidigt som den gör en stilfull statement.

Automatisk propp och Infino

Denna Blancodiskbänk är utrustad med en automatisk propp, vilket gör avflödet av vatten till en enkel och bekväm uppgift. Du behöver inte längre bekymra dig över att manuellt öppna eller stänga proppen, då det görs automatiskt. Med tekniken Infino får du en smidig och diskret integrerad design utan synliga överfyllnadsventiler.

Stilren styrelse i svart glas

En unik funktion hos Blanco Zenar 45 S är den eleganta styrelsen i svart glas. Den ger en sofistikerad touch till diskbänken samtidigt som den skyddar din köksskåp från eventuella stänk och repor. Med sin svarta färg skapar styrelsens glas en kontrast mot diskbänkens bruna silgranitmaterial och ger en modern estetisk tilltalande design.

Montering och kompatibilitet

Blanco Zenar 45 S är en diskbänk avsedd för infällnad eller underlimning. Den passar perfekt för köksskåp med en minimibredd på 450 mm. Diskbänken är utrustad med ett hål för blandare och är kompatibel med en-tvågreppsblandare. Med en ho och en tillräckligt stor bredd ger den optimal utrymme för rengöring och diskning.

Med sin slitstarka konstruktion och elegant design är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Kaffe Vänster, Automatisk Propp, Infino, Styrelse Svart Glas det perfekta valet för att förvandla ditt kök till en stilfull och funktionell plats.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523838)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: