• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6s jasmin utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518750

5 063,00 kr

Spara 15%

4 303,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 6S Jasmin - En elegant diskbänk för ditt kök

Med Blanco Elon XL 6S Jasmin får du en praktisk och stilren diskbänk till ditt kök. Denna diskbänk, tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, kombinerar funktionalitet och design på bästa sätt. Med sin fyrkantiga form och jasminfärgade yta blir den en attraktiv detalj i ditt kök.

Robust konstruktion och generösa mått

Diskbänken har en längd på 780 mm och en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för disken och matlagningen. Med en låddjup på 190 mm kan du enkelt och bekvämt tvätta och skölja stora kärl och pannor.

En praktisk och flexibel lösning

Blanco Elon XL 6S Jasmin är utrustad med en ho, vilket gör den lämplig för de flesta kök. Den är dessutom vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov och kökets layout.

Ett hållbart val

Silgranit är ett hållbart och tåligt material som är motståndskraftigt mot fläckar och repor. Det är även värmebeständigt och tål temperaturskillnader, vilket gör att du tryggt kan använda heta kastruller och stekpannor direkt på diskbänken.

Lätt att installera

Blanco Elon XL 6S Jasmin är speciellt designad för enkel installation. Diskbänken kräver en skåpsbredd på minst 600 mm och kommer utan hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja den blandare som passar dig bäst.

Ge ditt kök en elegant touch med Blanco Elon XL 6S Jasmin - en diskbänk som inte bara är funktionell, utan också ett stilfullt inslag i köket. Beställ din diskbänk idag och njut av en diskbänk som håller länge och ser bra ut!

Produkt
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (518750)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: