• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco cron 6 s silgranit puradur bow tie vändbar, automatisk stoppare, infino, avlopp tw.grey

PRODUKTKOD: 524095

5 417,00 kr

Spara 15%

4 604,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 978.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 499.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Cron 6 S Silgranit Puradur Bow Tie Vändbar, Automatisk Stoppare, Infino, Avlopp Tw.Grey

Blanco Cron 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material. Diskbänken har en vacker brun färg som ger en touch av lyx till ditt kök.

Design och mått:

Blanco Cron 6 S har en imponerande längd på 978.0 mm och en djup på 499.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora köksredskap och disk. Diskbänken har också en imponerande låddjup på 175.0 mm, vilket ger gott om plats för att hålla din disk ren och organiserad.

Den är utrustad med en innovativ bow tie-design och en unik vändbar funktion, vilket ger dig flexibilitet i hur du placerar den i ditt kök. Du kan enkelt ändra riktningen på diskhoarna för att passa dina behov och preferenser.

Material och installation:

Blanco Cron 6 S är tillverkad av hållbart Silgranit-material, som är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör diskbänken extremt tålig och enkel att rengöra, vilket sparar tid och ansträngning i köket.

Den kan installeras både som infällnad och underlimning, vilket ger dig flexibilitet i hur du vill integrera den i ditt köksdesign. Diskbänken har också ett förborrat hål för en blandare, så att du kan enkelt installera din önskade blandare för en komplett kökslösning.

Funktioner:

Blanco Cron 6 S har flera praktiska funktioner som gör den till en idealisk diskbänk för ditt kök. Den är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den när du är klar.

Den har också en Infino-avloppsfunktion, som ger en elegant och smidig avrinning utan synliga avloppsränder. Detta ger inte bara en ren och snygg look, utan gör också rengöringen enklare och mer hygieniskt.

Blanco Cron 6 S har även en tw.grey färg på avloppet, vilket ger en stilfull och modern touch till diskbänken.

Sammanfattningsvis är Blanco Cron 6 S en högkvalitativ diskbänk med enastående design och funktioner. Med sitt Silgranit-material, vändbara funktion och praktiska tillbehör är den ett utmärkt val för att skapa en elegant och funktionell arbetsplats i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Cron 6 S (524095)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
499.0 mm
Längd
978.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: