• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit claron 340-u

PRODUKTKOD: 517211

3 558,00 kr

Spara 15%

3 024,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 400 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vit claron 340-u

Vit claron 340-u är en stilren och funktionell diskbänk som kommer att bli ett praktiskt och vackert tillskott i ditt kök. Med en bredd på 400 mm är den perfekt för mindre kök och utrymmen.

Elegant design

Den vit claron 340-u har en elegant och modern design, perfekt för alla typer av köksinredningar. Tillverkad av rostfritt stål ger den en snygg och ren yta som kan matcha vilken stil som helst. Den är tillgänglig i olika färger som krom/blank/rostfri och satin.

Högkvalitativt material

Vit claron 340-u är tillverkad av stål av hög kvalitet, vilket ger den både hållbarhet och motståndskraft mot slitage och stötar. Den är också enkel att rengöra och behåller sin glans och skönhet under lång tid.

Praktiska funktioner

Med en ho ger Vit claron 340-u tillräckligt med utrymme för diskning och rengöring av köksredskap och tallrikar. Den är enkel att montera och kan användas både som underlimmad och undermonterad diskbänk.

Anpassningsbar

Vit claron 340-u levereras utan förborrade hål för blandare vilket ger dig flexibilitet när det gäller placering och val av blandare. Detta gör att du kan anpassa diskbänken efter dina egna önskemål och behov.

Sammanfattningsvis är Vit claron 340-u en stilren och funktionell diskbänk som kommer att ge ditt kök en touch av elegans och praktiskhet. Med sitt högkvalitativa material och anpassningsbara design är den ett utmärkt val för alla dina köksbehov.

Mått
Bredd
400 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Underlimmad/Undermonterad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: