• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 45 s jasmine

PRODUKTKOD: 516780

3 440,00 kr

Spara 15%

2 924,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 780 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco axia ii 45 s jasmine

Funktioner

Blanco axia ii 45 s jasmine är en stilren och funktionell vask som kommer att ge ditt kök en elegant touch. Med en bredd på 780 mm erbjuder den gott om utrymme för att hantera matlagning och diskläggning med lätthet.

Avrinningsyta

Blanco axia ii 45 s jasmine har en generös avrinningsyta som gör det enkelt och bekvämt att hålla diskbänken ren och fri från vattenpölar. Du kan enkelt torka av och torka bort eventuella spill eller droppar för att upprätthålla en ren arbetsyta.

Material

Blanco axia ii 45 s jasmine är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den både hållbarhet och ett stiligt utseende. Silgranit består av granitsten och en bindningskomponent, vilket ger ytan en elegant och naturlig känsla samtidigt som den är slittålig och reptålig.

Tillgängliga färger

Blanco axia ii 45 s jasmine finns i en vacker creme/beige färg som kommer att komplettera ditt köksdesign perfekt. Den neutrala färgen gör att den smälter in i olika köksinredningar och ger en tidlös stil.

Antal hoar

Blanco axia ii 45 s jasmine har en enda ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att handskas med både stora och små köksredskap och diskläggning.

Montering

Blanco axia ii 45 s jasmine kan monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller installationsalternativ. Du kan välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kökslayout och design.

Förborrat hål för blandare

Blanco axia ii 45 s jasmine kommer med ett förborrat hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och ansluta din valda blandare. Du behöver inte bekymra dig för att göra hålet själv, vilket sparar tid och möjliga fel.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: