• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8 s silgranit puradur tartufo vändbar, automatisk stoppare, droppgaller

PRODUKTKOD: 520491

4 238,00 kr

Spara 15%

3 602,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Tartufo

En högkvalitativ diskbänk med praktiska funktioner

Blanco Elon XL 8 S är en modern och stilfull diskbänk som kommer att bli ett perfekt tillskott till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt material, Silgranit Puradur, kommer denna diskbänk att vara både hållbar och tålig mot repor och fläckar. Dess modellnamn, Tartufo, ger en vacker färg som lätt kan matchas med olika köksinredningar.

Designad för bekvämlighet och funktionalitet

Diskbänken har en rektangulär form och kommer med en stor ho, perfekt för att rymma stora kastruller och lådor. Den är utrustad med automatisk stoppare, som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den när du är klar. Dessutom har diskbänken ett praktiskt droppgaller, vilket underlättar för snabb avrinning och torkning av disk och matlagningstillbehör.

Flexibilitet och mångsidighet

Med möjligheten att vara vändbar kan du installera diskbänken enligt dina önskemål och behov. Oavsett om du föredrar att ha diskhon på vänster eller höger sida, kan du enkelt justera den enligt din kökslayout. Detta ger dig stor flexibilitet och mångsidighet för att anpassa diskbänken efter din egen komfort och användning.

Enkel installation och kompatibilitet

Blanco Elon XL 8 S är utformad för enkel installation och kan enkelt monteras som en underlimningsdiskbänk eller infälld i köksskåpet. Med en längd på 860 mm och ett minimum skåpsbredd på 800 mm passar denna diskbänk bra i de flesta standard köksbyggnader. Den har också ett hål för blandare, vilket möjliggör installation av en blandare för både kallt och varmt vatten.

Få ut det mesta av ditt kök med Blanco Elon XL 8 S

Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Tartufo är en diskbänk som ger både funktionalitet och estetik till ditt kök. Med dess hållbara material, praktiska funktioner och flexibilitet i installation kan du vara säker på att denna diskbänk kommer att vara en pålitlig partner i ditt kök under lång tid framöver. Så ta steget och ge ditt kök ett lyft med Blanco Elon XL 8 S.
Produkt
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S (520491)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: