• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u nivå silgranit puradur jasmin, infino, stålkorg

PRODUKTKOD: 523457

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Subline 700-U Nivå Silgranit Puradur Jasmin Diskho

Översikt

Blanco Subline 700-U Nivå är en elegant och funktionell diskho i jasminfärgad Silgranit Puradur. Denna underlimningsdiskho har en modern rektangulär form och är utrustad med Blanco's innovativa InFino avloppssystem och en stålkorg tillbehör. Med sitt djup på 460 mm rymmer den mycket disk och är perfekt för alla kök.

Material

Diskhon är tillverkad av Silgranit, vilket är ett högkvalitativt och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, värme och repor. Silgranit ger en modern och elegant look till köket och har en mjuk jasminfärg som passar perfekt i de flesta inredningsstilar.

Funktioner

- Underlimningsmontering: Diskhoen kan enkelt monteras under köksbänken för en slät och sömlös look. - 1.5 hoar: Med en huvudhona och en mindre hona erbjuder denna diskho flexibilitet och praktisk användning. - InFino avloppssystem: Blanco's innovativa InFino system ger en smidig och effektiv avlägsning av vatten och avfall, vilket minimerar risken för igensättning. - Stålkorg: En stålkorg är inkluderad, vilket är perfekt för att hålla diskredskap och andra små saker ordnade och lättillgängliga. - Passar skåpbredd på minst 800 mm: Diskhon är dimensionerad för att passa en standard köksskåp med en bredd på minst 800 mm.

Sammanfattning

Blanco Subline 700-U Nivå Silgranit Puradur Jasmin Diskho är en högkvalitativ och stilren diskho som kommer att komplettera ditt köks utseende. Med sina praktiska funktioner och robusta konstruktion är den perfekt för alla hushåll och kommer att hålla i många år framöver. Lägg till funktionalitet och stil i ditt kök med denna Blanco diskho.
Produkt
Modellnamn
Blanco Subline 700-U Level (523457)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
730.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
460.0 mm
Specifikationer
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: