• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur antracit vänster, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 523696

5 461,00 kr

Spara 15%

4 641,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 6 Split - Diskho i Silgranit

Upptäck den fantastiska funktionaliteten och stilfulla designen hos Blanco Pleon 6 Split diskho. Denna silgranitdiskho kombinerar överlägsen hållbarhet med en modern estetik, vilket gör den till den perfekta tillskottet till ditt kök.

Färg och material

Blanco Pleon 6 Split levereras i en elegant antracitgrå färg, vilket ger en sofistikerad och modern atmosfär till ditt kök. Den är tillverkad av silgranitmaterial, som är känt för sin höga prestanda och hållbarhet. Silgranit är ett tåligt kompositmaterial som är resistent mot fläckar, repor och värme, vilket gör det perfekt för daglig användning i köket.

Funktioner och specifikationer

Blanco Pleon 6 Split har en diskho med 1,5 hoar, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att enkelt hantera disken. Den är utformad i en rektangulär form och har en bredd på 615 mm vilket gör den lämplig för de flesta köksinredningar.

Den kommer också med en automatisk propp, vilket gör avloppet enkelt att hantera. Du behöver inte längre oroa dig för att leta efter en propp eller riskera att tappa bort den. Allt du behöver göra är att trycka på proppen och vattnet kommer att rinna ut.

Blanco Pleon 6 Split kan enkelt monteras antingen genom infällnad eller planlimning, vilket ger dig flexibilitet att välja den installationsmetod som passar bäst för ditt kök. Det finns också ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att installera din favoritblandare för att göra matlagningen och disken ännu enklare.

Sammanfattning

Blanco Pleon 6 Split är en elegant och funktionell diskho som inte bara kommer att förbättra funktionaliteten i ditt kök, utan också ge det en stilig touch. Med sina silgranitmaterial och praktiska funktioner är detta den perfekta diskhon för moderna kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (523696)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: