• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favum 45 s silgranit antracit reversibel

PRODUKTKOD: 524227

4 050,00 kr

Spara 15%

3 442,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Favum 45 S är en stilren och modern diskbänk i färgerna grå och svart. Med sina mått på 860 mm i längd och 435 mm i djup är den perfekt för mindre kök. Diskbänken är tillverkad i det hållbara och kvalitativa materialet silgranit, som kombinerar den naturliga skönheten hos granit med den enkla rengöringen av porslin.

Egenskaper

Blanco Favum 45 S är utrustad med en enda ho, vilket är idealiskt för de som vill ha enkelhet och funktionalitet i sitt kök. Diskbänken är också reversibel, vilket innebär att den kan monteras med ho-sidan till höger eller vänster för att passa ditt köks layout.

Med ett hål för blandare kan du enkelt installera en köksblandare för att hantera din vattenförsörjning. Bänken har även ett hål för avlopp, vilket gör det enkelt att ansluta till avloppssystemet.

Installation och montering

Blanco Favum 45 S är en infällbar diskbänk, vilket innebär att den monteras in i en skåp eller arbetsbänk. Diskbänken kan monteras i ett skåp med en bredd på minst 450 mm, vilket gör den mycket flexibel och anpassningsbar till olika typer av kök.

För att underlätta installationen är diskbänken vändbar, vilket innebär att ho-sidan kan placeras antingen till höger eller vänster. Detta ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter dina behov och preferenser.

Hållbarhet och kvalitet

Blanco Favum 45 S är tillverkad av Blanco, ett erkänt varumärke inom köksprodukter. Diskbänken är tillverkad i silgranit, som är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot repor och fläckar samt enkel rengöring. Med sin moderna och stilrena design kommer den här diskbänken att hålla sig vacker och hållbar under lång tid.

Sammanfattningsvis är Blanco Favum 45 S en perfekt lösning för den som letar efter en stilren och funktionell diskbänk till sitt kök. Med sin kvalitativa konstruktion, reversibla design och praktiska funktioner kommer den här diskbänken att ge dig enkelhet och elegans i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Favum 45 S (524227)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
435.0 mm
Design
Färg
Grå, Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: