• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur grey rock vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523833

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit - För en modern diskupplevelse

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit är den perfekta diskbänken för att skapa en stilren och modern känsla i ditt kök. Med sin eleganta grå färg i puradur grey rock design blir den en snygg och funktionell detalj i ditt hem. Med en vänster placerad automatisk stoppare och infino avloppssystem, erbjuder denna diskbänk enkel användning och praktiska funktioner.

Högkvalitativt material

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit material. Detta material är känt för sin hållbarhet och hållbarhet. Silgranit är också motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme, vilket gör att diskbänken håller sig vacker och i gott skick under lång tid.

Flexibel och praktisk design

Med sina generösa dimensioner på 848 mm i längd och 498 mm i djup, erbjuder Blanco Zenar 45 S-F Silgranit diskbänken gott om utrymme för att enkelt hantera disk och andra köksuppgifter. Den är utrustad med en automatisk stoppare och ett infino avloppssystem som gör att du kan arbeta smidigt och effektivt.

Enkel installation

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit diskbänken är enkel att installera och passar perfekt för infällnad. Med en minsta skåpsbredd på 450 mm är den lämplig för de flesta kök och ger dig möjlighet att anpassa din diskplats efter dina behov och önskemål.

Välj Blanco Zenar 45 S-F Silgranit diskbänken för en modern och funktionell lösning till ditt kök. Med sin högkvalitativa silgranitmaterial, praktiska funktioner och stilrena design kommer den att bli en viktig del av ditt köksinredning i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S-F Silgranit INFINO (523833)
Mått
Längd
848.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
498.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: