• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco mevit xl 6 s pärlgrå utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 520589

2 209,00 kr

Spara 15%

1 877,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Mevit XL 6 S Pärlgrå utan automatisk propp

Blanco Mevit XL 6 S är en stilren och funktionell diskho som passar perfekt i ditt kök. Med en bredd på 1000 mm är denna diskho rymlig och ger dig gott om plats att arbeta med.

Funktioner

En av de främsta funktionerna hos Blanco Mevit XL 6 S är dess avrinningsyta. Den erbjuder en bekväm yta där du enkelt kan låta vatten rinna av och hålla disken i ordning.

Tillgängliga färger

Blanco Mevit XL 6 S finns i en stilren pärlgrå färg. Den här färgen ger din diskho en modern och snygg look, samtidigt som den passar väl in i olika köksinredningar.

Antal hoar

Blanco Mevit XL 6 S har en ho, vilket är perfekt för att rymma stora och små diskar. Du kan enkelt diska och skölja dina tallrikar, kastruller och bestick utan att behöva bekymra dig om platsbrist.

Montering

Du kan välja att montera Blanco Mevit XL 6 S som nedfälld eller infälld i ditt kök. Detta ger dig flexibilitet i hur du vill ha din diskho placerad och skapar en stilren och enhetlig look i ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Blanco Mevit XL 6 S levereras med ett förborrat hål för blandare. Detta gör det enkelt för dig att installera en blandare i din diskho och få tillgång till varmt och kallt vatten när du behöver det.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: