• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 silgranit puradur muszkat lewa

PRODUKTKOD: 521908

3 580,00 kr

Spara 15%

3 043,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Brun
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco naya 8 silgranit puradur muszkat lewa

Blanco naya 8 silgranit puradur muszkat lewa är en toppmodern och stilren köksblandare som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Den är tillverkad av hållbart material kallat Silgranit, som består av granit och binderämnen. Detta gör den mycket tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Material

Blanco naya 8 silgranit puradur muszkat lewa är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, som är en blandning av granit och speciella bindemedel. Resultatet är en mycket tålig och robust produkt som kommer att hålla sig vacker och funktionell under lång tid. Materialvalet ger också blandaren en modern och elegant look som smälter väl in i de flesta köksinredningar.

Tillgängliga färger

Blanco naya 8 silgranit puradur muszkat lewa finns i en vacker brunn nyans, vilket ger den en naturlig och jordnära känsla. Den neutrala färgen gör att den lätt kan kombineras med olika typer av köksinredningar och ger ditt kök en modern och stilren touch.

Förborrat hål för blandare

För att underlätta installationen och ge en sömlös och elegant finish, har Blanco naya 8 silgranit puradur muszkat lewa ett förborrat hål för blandare. Detta gör att du enkelt kan ansluta blandaren till ditt vattenförsörjningssystem utan att behöva göra några extra hål eller modifieringar. Installationen blir snabb och enkel, och du kan snart njuta av den fantastiska funktionaliteten och stilen som blandaren erbjuder.

Med Blanco naya 8 silgranit puradur muszkat lewa får du en hållbar, elegant och funktionell köksblandare som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, har en vacker brun färg och ett förborrat hål för blandare. Detta gör den till det perfekta valet för dig som söker en stilren och pålitlig köksblandare.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Brun

16 Produkter från samma kategori: