• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur antracit vänster, automatisk stoppare, infino, vit glasskiva, avrinningsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524653

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur

En elegant och funktionell diskbänk

Blanco Axia III 6 S är en diskbänk som kombinerar stil med praktiska funktioner. Denna diskbänk är tillverkad av hållbart och högkvalitativt material som kallas Silgranit Puradur. Med sin antracitsvarta färg ger den en modern och elegant touch till ditt kök.

Funktionella egenskaper

Med en djup på 510 mm och en längd på 1000 mm erbjuder Blanco Axia III 6 S gott om utrymme för att hantera disk och matlagning. Den har 1,5 hoar för att enkelt kunna separera disken och förhindra korskontaminering. Diskbänken är lämplig för infällnad, planlimning eller underlimning, vilket ger dig olika alternativ vid installation.

Praktisk design

Blanco Axia III 6 S har en vit glasskiva som ger en elegant och minimalistisk look till diskbänken och passar perfekt in i moderna kök. Den är även utrustad med en avrinningsskiva i stål, vilket gör det enkelt att hantera avrinningen av vatten och rester.

Enkel installation

Med denna Blanco-diskbänk får du även en automatisk stoppare och infino, vilket underlättar vardagslivet och ger en smidigare diskning i köket. Diskbänken har även ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov.

Blanco Axia III 6 S är en pålitlig och praktisk diskbänk som kommer att göra din diskning enklare och ditt kök mer stilfullt. Välj denna diskbänk och njut av dess kvalitet, funktionalitet och tidlösa design.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S SG (524653)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: