• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino

PRODUKTKOD: 524134

5 820,00 kr

Spara 15%

4 947,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Neo XL 6 S Diskbänk i Silgranit Puradur Tartufo

Den Blanco Classic Neo XL 6 S diskbänken är en robust och stilren lösning för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit material, är denna diskbänk slitstark och tålig för daglig användning.

Modern design

Med sin rektangulära form och färg i grått och svart, ger den Blanco Classic Neo XL 6 S en modern touch till vilket kök som helst. Den passar perfekt in i olika köksstilar och ger en elegant atmosfär.

Praktiska funktioner

Denna diskbänk är utrustad med en auto stopper, vilket gör att du enkelt kan stoppa och tömma diskhon. Auto stoppern är en praktisk funktion som underlättar hanteringen av diskvätska och vatten.

Reversibel

Blanco Classic Neo XL 6 S är reversibel, vilket innebär att du kan montera den med vasken på vänster eller höger sida, beroende på dina behov och köksutrymme. Detta gör att du kan anpassa diskbänken efter dina preferenser.

Infino-avlöpssystem

Med det innovativa Infino-avlöpssystemet försvinner den traditionella vaskrännan och ger en jämn och elegant yta i diskbänken. Detta ger inte bara en snyggare design, utan gör även rengöringen enklare.

Perfekt för kök med begränsat utrymme

Med en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm är Blanco Classic Neo XL 6 S idealisk för kök med begränsat utrymme. Med en minimal design passar den perfekt in i mindre kök utan att kompromissa med funktionaliteten.

Enkel installation

Blanco Classic Neo XL 6 S är en diskbänk för infällnad, vilket innebär att den enkelt kan monteras i din köksbänk. Med en skåpsbredd (min) på 600 mm är det enkelt att hitta ett lämpligt utrymme för denna diskbänk.

Ge ditt kök en modern uppdatering med Blanco Classic Neo XL 6 S diskbänk i Silgranit Puradur Tartufo. Med sin hållbara design och praktiska funktioner är denna diskbänk den perfekta lösningen för ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo XL 6 S (524127)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå, Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: