• Reducerat pris

Diskbänkar

Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404

PRODUKTKOD: 517404

1 973,00 kr

Spara 15%

1 677,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404

Bredd 860 mm

Den stilfulla och moderna Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404 kommer att vara ett utmärkt tillskott till ditt kök. Med sin bredd på 860 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera stora kastruller och grytor. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att ha ont om plats igen.

Funktioner Avrinningsyta

Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404 är utrustad med en rymlig avrinningsyta. Detta gör att du enkelt kan skölja av och avlägsna matrester eller förbereda grönsaker direkt på diskbänken. Du behöver inte längre använda extra skärbrädor eller köksredskap för att hantera dessa uppgifter.

Material Silgranit (Granit)

Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404 är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Detta material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Det ger också diskbänken en elegant och stilfull look som kommer att komplettera alla köksinredningar.

Tillgängliga färger Grå

Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404 finns i en vacker grå färg. Denne neutrala färg gör det enkelt att matcha diskbänken med resten av ditt kök. Oavsett om du har en modern eller traditionell stil kommer den grå färgen att passa perfekt.

Antal hoar 1

Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404 har en ho. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta och rengöra alla dina köksartiklar. Du kommer att ha gott om plats för att hantera även de största rätterna.

Montering Nedfälld/Infälld

Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404 kan monteras antingen nedfälld eller infälld i din bänkskiva. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att välja den mest praktiska och estetiskt tilltalande monteringsmetoden för ditt kök. Du kan välja det alternativ som bäst passar din köksdesign och personliga preferenser.

Förborrat hål för blandare Ja

För att göra installationen ännu enklare är Blnco zenar 45 s tartufo utan tillbehör 517404 utrustad med ett förborrat hål för blandaren. Du behöver inte längre oroa dig för att göra felaktiga mätningar eller behöva borra hålet själv. Diskbänken är redo att installeras och användas direkt efter att du har valt och installerat din önskade blandare.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: