• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur tartufo vänster, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523848

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster, Auto Stopp, Infino, Ashlar Board

Elegant och funktionell diskbänk

Med Blanco Zenar 45 S får du en diskbänk av högsta kvalitet och stilren design. Denna diskbänk är tillverkad av hållbart och robust material som heter Silgranit, vilket ger den en slitstark yta och ger ditt kök en elegant touch. Med sin vänsterorientering passar den perfekt in i de flesta kök och ger en praktisk arbetsyta.

Perfekt för alla ändamål

Med en bredd på 860 mm och en djup på 510 mm ger Blanco Zenar 45 S tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Den har en stor ho med en djup på 190 mm, vilket ger gott om plats för att diska stora kärl och kastruller.

Smarta funktioner för enkel användning

Denna diskbänk är utrustad med praktiska funktioner för att göra din vardag i köket enklare. Auto Stopp-funktionen gör det möjligt att snabbt och enkelt stänga av vattenflödet, vilket minimerar risken för läckage och oavsiktlig vattenavfall. Den har också Infino-teknologi, vilket innebär att du kan integrera diskbänken smidigt i din köksdesign utan att ha synliga kanter.

Enkel installation och montering

Blanco Zenar 45 S kan installeras på två olika sätt - antingen som infällnad eller underlimning. Detta ger dig möjlighet att anpassa installationen efter dina köksbehov och preferenser. Diskbänken kommer också med en förborrad hål för blandare, vilket gör installationen ännu enklare.

Kvalitet från märket Blanco

Blanco är ett välkänt märke inom köksprodukter och är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med denna Blanco Zenar 45 S diskbänk kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som kommer att hålla länge och ge dig en fantastisk upplevelse i köket.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523848)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: