• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr71cux

PRODUKTKOD: VSTR71CUX

12 763,00 kr

Spara 15%

10 848,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr71cux

Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr71cux är en högkvalitativ diskbänk med fokus på stil och funktionalitet. Denna diskbänk är perfekt för dig som vill ha en snygg och praktisk lösning för ditt kök.

Funktioner:

Underliggande design

Diskbänken är designad för att monteras under arbetsytan, vilket ger ett stilrent och elegant utseende i ditt kök. Den har en slät yta som enkelt kan rengöras och är tillverkad av hållbara material för att säkerställa långvarig användning.

Stort utrymme

Med en generös arbetsyta ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk och matlagning. Du behöver inte längre oroa dig för att trängas och kan enkelt diska stora kastruller och tallrikar utan problem.

Brett sortiment av tillbehör

Smeg erbjuder ett brett utbud av tillbehör som tillval till diskbänken. Du kan välja bland olika typ av avrinningskorg, skärbrädor och annat för att anpassa din diskbänk efter dina specifika behov och preferenser.

Lång hållbarhet

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativa och hållbara material för att säkerställa dess långvariga hållbarhet. Den är utformad för att klara av vardagens påfrestningar och kommer hålla sig snygg och funktionell under många år framöver.

Lätt att installera

Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr71cux är lätt att installera och passar perfekt i de flesta kök. Den levereras med allt du behöver för att enkelt kunna montera den i din köksbänk och få den klar för användning på nolltid.

Med Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr71cux får du en stilren och funktionell lösning för ditt kök. Den är tillverkad med omsorg och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Ge ditt kök en uppgradering med denna fantastiska diskbänk!

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: