• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia xl 6 s silgranit puradur kaffe vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 517567

5 529,00 kr

Spara 15%

4 699,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia XL 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar med Automatisk Stoppare

Blanco Zia XL 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar med Automatisk Stoppare är en högkvalitativ och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sin stilrena design och robusta material är den både estetiskt tilltalande och praktisk att använda.

Funktioner:

Färg: Brun. Med sin vackra kaffebruna färg ger denna diskbänk en varm och elegant känsla till ditt kök. Färgen är också lätt att matcha med olika inredningsstilar.

Material: Tillverkad av Silgranit, ett hållbart och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta säkerställer att din diskbänk behåller sin ursprungliga skönhet och funktionalitet under lång tid.

Typ: Blanco Zia XL 6 S är en diskbänk av typen vändbar, vilket innebär att du kan montera den antingen med ho och avrinningsyta på höger eller vänster sida, beroende på dina preferenser och kökets utformning.

Hålbild för blandare: Denna diskbänk har inte hål för blandare förinstallerade, vilket ger dig frihet att välja och installera blandare efter eget tycke och behov.

Antal hoar: Med en ho erbjuder denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att smidigt hantera diskning, sköljning och andra dagliga köksuppgifter.

Låddjup: Diskbänken har ett generöst låddjup på 190.0 mm, vilket gör det lätt att fylla och tömma diskbaljan utan att riskera att vattnet stänker över.

Märke: Tillverkad av det välrenommerade märket Blanco, som är känt för sina högkvalitativa och hållbara köksprodukter.

Modellnamn: Produktens modellnamn är Blanco Zia 6 XL S (517577), som är en garanti för tillförlitlig prestanda och utmärkt kvalitet.

Skåpsbredd: För att installera denna diskbänk krävs en skåpbredd på minst 600.0 mm, vilket säkerställer en stabil och säker montering.

Automatisk stoppare: En extra funktion hos denna diskbänk är en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den, samtidigt som den förhindrar eventuella läckage eller spill.

Välj Blanco Zia XL 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar med Automatisk Stoppare för att få en elegant, hållbar och funktionell diskbänk till ditt kök. Med sin höga kvalitet och estetiska utseende kommer den säkert att bli en central och användbar del av ditt köksinredning.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia 6 XL S (517577)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Djup
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: