• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 5 silgranit puradur svart, infino

PRODUKTKOD: 525951

5 094,00 kr

Spara 15%

4 329,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 515.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Diskho - Svart

Produktbeskrivning:

Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur är en snygg och praktisk diskho för ditt kök. Den levereras i en elegant svart färg som ger en modern touch till ditt köksdesign. Med sin rektangulära form och en enda ho, är denna diskho perfekt för både vardagliga köksuppgifter och större matlagningsevenemang.

Färg och material:

Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft. Silgranit är känt för sin tålighet mot fläckar, repor och värme, vilket garanterar att din diskho kommer att se bra ut och hålla länge. Den svarta färgen ger också en elegant och sofistikerad utseende till ditt kök.

Montering och mått:

Denna diskho är utformad för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet att möta dina köksbehov och preferenser. Den har en längd på 515.0 mm och en bredd på 510.0 mm vilket passar perfekt i de flesta standardköksskåp. Diskhon har också en imponerande djup på 220.0 mm, vilket gör det enkelt att hantera även stora mängder disk.

Extra funktioner:

Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur diskho kommer med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare för enkel och bekväm användning. Diskhon är också lätt att rengöra tack vare sin tåliga silgranit yta. Dessutom är den vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa diskhon efter dina behov och kökets layout.

Med Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur diskho får du inte bara en stilren och funktionell lösning för ditt kök, utan också en produkt som är byggd för att hålla. Investera i en diskho som kommer att ge dig glädje och användning i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 5 (521504)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
515.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: