• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 8-f silgranit puradur vit, automatisk propp.

PRODUKTKOD: 516644

6 262,00 kr

Spara 15%

5 322,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 805.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur Vit, Automatisk Propp

Produktbeskrivning

Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur Vit, Automatisk Propp är en högkvalitativ diskho som kommer i en stilren och elegant design. Diskhon är tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial, vilket gör den mycket tålig och hållbar. Med sin automatiska propp är den också praktisk och bekväm att använda.

Funktioner

Färg

Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur finns i ett brett utbud av färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Det finns säkert en färg som passar din köksinredning och personliga stil.

Material

Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Detta gör diskhon idealisk för daglig användning och gör den lätt att hålla ren och fräsch.

Antal hoar

Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och diska alla dina köksredskap och tallrikar på ett effektivt sätt.

Montering

Diskhon kan monteras antingen genom planlimning eller underlimning. Detta ger dig flexibilitet när det gäller hur du vill installera den i ditt kök.

Låddjup

Låddjupet på Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur är 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara och organisera dina köksredskap och tillbehör.

Märke och modellnamn

Denna diskho kommer från det välkända märket Blanco och modellnamnet är Blanco Dalago 8 F (516644). Du kan känna dig trygg med att du köper en produkt av hög kvalitet och pålitlighet.

Form

Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur har en rektangulär form, vilket ger den en modern och stilren utseende som kommer att komplettera vilken köksinredning som helst.

Hål för blandare

Diskhon har ett speciellt hål för att installera en blandare. Detta gör det enkelt för dig att ansluta en vattenkran och förbättrar funktionaliteten i din diskho.

Antal hål för blandare

Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur har ett enda hål för att installera en blandare. Detta gör installationen enkel och smidig.

Vändbar

Diskhon är inte vändbar, vilket innebär att den endast kan installeras i en riktning. Detta kan vara viktigt att tänka på vid planeringen av din kökslayout.

Skåpsbredd (min)

Blanco Dalago 8-f Silgranit Puradur kräver en minimum skåpsbredd på 800.0 mm för att kunna installeras korrekt. Se till att ditt kök har tillräckligt med utrymme för att rymma denna diskho.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 8 F (516644)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
805.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: