• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 500-u stal durinox, infino

PRODUKTKOD: 523386

8 750,00 kr

Spara 15%

7 437,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 540.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Claron 500-U Stal Durinox Infino Diskho

Få den perfekta kombinationen av stil och funktion med Blanco Claron 500-U Stal Durinox Infino Diskho. Denna diskho är tillverkad av rostfritt stål och har en snygg och modern design som passar perfekt till alla kök. Med en djup på 440 mm och en längd på 540 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov.

Diskhon finns i olika färger som inkluderar vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket gör det enkelt att hitta en färg som passar din köksinredning. Den rostfria stålkonstruktionen ger inte bara hållbarhet och stabilitet, utan gör också diskhon enkel att rengöra och underhålla.

Blanco Claron 500-U Stal Durinox Infino Diskho har en underlimningsfunktion som gör att den kan monteras smidigt under diskbänken. Med en låddjup på 190 mm kan du enkelt lagra och rengöra dina tallrikar, kastruller och bestick utan att vara begränsad av utrymmet.

Diskhon har en rektangulär form och är utrustad med en enda ho för enkel användning. Den är inte utrustad med ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa en separat blandare som passar dina behov. Diskhon är inte heller vändbar, vilket innebär att den är utformad för att installeras på ett specifikt sätt.

Med en minimal skåpsbredd på 600 mm passar Blanco Claron 500-U Stal Durinox Infino Diskho perfekt i de flesta kök. Oavsett om du har ett modernt eller traditionellt köksutseende, kommer den här diskhon att bli en stilfull och praktisk tillskott till din arbetsyta.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Claron 500-U (523386)
Mått
Längd
540.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: