• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 8 s vit

PRODUKTKOD: 513064

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 8 S Vit - Den perfekta diskbänken för ditt kök

Blanco Metra 8 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin stilrena design och högkvalitativa material är den både praktisk och estetiskt tilltalande.

Färgalternativ för att passa din stil

Diskbänken finns i en rad olika färger för att passa alla köksinredningar. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige eller röd – alla med en högkvalitativ och hållbar finish.

Praktiska funktioner som underlättar i köket

Med en djup på 500.0 mm och en längd på 1160.0 mm erbjuder Blanco Metra 8 S gott om utrymme för att hantera disken effektivt. Med en ho-djup på 190.0 mm och en ho-antal på 1,5 kan du enkelt sortera disken och ha tillräckligt med plats för både stora och små föremål.

Robust och hållbar konstruktion

Blanco Metra 8 S är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den är också vändbar och kan monteras både som infällningsdiskbänk och underlimnad, vilket ger dig flexibilitet i ditt köksdesign.

Enkel installation och kompatibilitet

Diskbänken kräver ett köp av en separat blandare då det inte finns något förberett hål för en blandarmontering. Det finns heller inga hål för blandare inkluderat. Diskbänken passar bäst för en skåpsbredd på minst 800.0 mm, vilket gör den idealisk för medelstora till stora kök.

Med Blanco Metra 8 S får du en pålitlig och stilfull diskbänk som kommer att bli en central del av ditt kök. Oavsett om du väljer en klassisk vit färg eller en mer djärv nyans, kommer denna diskbänk att ge en touch av elegans och funktionalitet till ditt köksinredning.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 8 S (513064)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: