• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 6 silgranit puradur pearl grey

PRODUKTKOD: 520593

4 424,00 kr

Spara 15%

3 760,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Diskho

Denna diskho, med namnet Blanco Naya 6 Silgranit Puradur, är både elegant och funktionell. Den har en vacker grå färg som heter Pearl Grey och passar perfekt in i de flesta köksinredningar. Diskhon är tillverkad av slitstarkt material som kallas Silgranit, vilket ger en tålig och hållbar yta.

Funktioner:

Färg:

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur kommer i en elegant grå färg som heter Pearl Grey. Denna neutrala färg passar perfekt in i de flesta köksinredningar och ger en modern touch till ditt kök.

Material:

Den här diskhon är tillverkad av Silgranit, ett högkvalitativt och hållbart material. Silgranit är känt för sin styrka, motståndskraft mot repor och fläckar, samt sin enkla rengöring.

Typ:

Blanco Naya 6 är en diskho av typen diskhoar som är perfekt för kök. Den erbjuder en generös arbetsyta och tillräckligt med plats för att tvätta stora kastruller och stekpannor.

Montering:

Den här diskhon kan monteras genom infällning eller underlimning. Beroende på dina preferenser och köksdesign kan du välja den monteringsmetod som passar dig bäst.

Antal hoar:

Blanco Naya 6 har en enda ho. Detta ger en rymlig arbetsyta samtidigt som det sparar utrymme på diskbänken.

Hål för blandare:

Diskhon är utrustad med ett hål för montering av en blandare. Detta gör det enkelt att installera en blandare efter behov.

Vändbar:

Denna diskho är inte vändbar, vilket innebär att den endast kan monteras på ett sätt. Se till att kontrollera inriktningen vid installationen för att säkerställa att den passar dina behov och kökslayout.

Skåpsbredd:

Blanco Naya 6 passar perfekt in i ett skåp med en minimibredd på 600 mm. Detta gör det enkelt att integrera diskhon i de flesta standardköksinredningar.

Låddjup:

Med ett låddjup på 200 mm ger Blanco Naya 6 tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja tallrikar, kastruller och bestick utan att behöva oroa dig för att vatten ska skvätta ut på diskbänken.

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Pearl Grey diskho är en pålitlig och praktisk lösning för ditt kök. Dess kombination av stil, hållbarhet och funktionalitet gör den till en utmärkt investering för alla köksbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Naya 6 (520593)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
615.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: