• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon 45 s silgranit puradur champagne vändbar, automatisk propp, infino, droppgaller

PRODUKTKOD: 524820

3 964,00 kr

Spara 15%

3 369,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 650.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Champagne Vändbar, Automatisk Propp, InFino, Droppgaller

Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Champagne är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att förvandla ditt kök. Den är tillverkad av hållbart och högkvalitativt material, Silgranit, som ger en vackert champagnefärgad yta. Du kan vara säker på att diskbänken kommer att vara både tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Huvudfunktioner:Lätt att installera och använda:

Blanco Elon 45 S kan enkelt monteras genom infällning eller underlimning i köksskåpet. Den är utformad för att passa en skåpsbredd på minst 450 mm, vilket gör det enkelt att integrera den i ditt köksdesign. Diskbänken är också vändbar, vilket ger dig möjlighet att placera hoen till höger eller vänster efter dina behov och preferenser.

Automatisk propp och InFino avloppssystem:

En praktisk funktion hos Blanco Elon 45 S är den automatiska proppen som gör det bekvämt att fylla och tömma diskbänken med vatten. Med ett enkelt tryck kan du öppna eller stänga proppen. Diskbänken har också InFino avloppssystem, som ger bättre vattenavrinning och förhindrar eventuell igensättning eller lukt.

Droppgaller:

Blanco Elon 45 S levereras med ett droppgaller, vilket är perfekt för att låta disken torka på ett rent sätt och undvika vattenstänk på bänkskivan. Gallerets design är både stilren och praktisk och kommer att komplettera diskbänkens estetiska utseende.

Slutsats:

Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Champagne Vändbar, Automatisk Propp, InFino och Droppgaller är en diskbänk som inte bara är funktionell och praktisk att använda, utan också en vacker designfunktion i ditt kök. Den hållbara och högkvalitativa Silgranit-materialet gör diskbänken tålig och motståndskraftig mot daglig användning i köket. Med den automatiska proppen och InFino avloppssystemet är det enkelt att fylla och tömma diskbänken, samtidigt som droppgallret underlättar torkningen av disken. Skapa ett stilfullt och bekvämt kök med Blanco Elon 45 S diskbänk!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon 45 S (524820)
Märke
Blanco
Mått
Längd
650.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: