• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523205

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 915 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur antracit reversibel

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur antracit reversibel är en högkvalitativ diskho med en bredd på 915 mm. Den är tillverkad av hållbart silgranit material, som ger den en stilren och elegant look. Diskhon kommer i en snygg grå färg som kommer att passa perfekt in i ditt kök.

Automatisk stoppare

Denna diskho är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör rengöringen enklare och mer bekväm. Du behöver inte längre använda dig av en stoppventil för att fylla hinken eller hälla vatten i diskhon.

Infino

Diskhon har också en innovativ Infino-design, vilket ger den en perfekt plan yta utan några synliga avrinningsspår. Detta ger en mer estetiskt tilltalande look samtidigt som den är lätt att rengöra och underhålla.

Ashlar board

En annan unik funktion hos denna diskho är ashlar board, vilket ger dig möjlighet att använda den som ett praktiskt arbetsyta. Du kan enkelt placera skärbrädor, knivar eller andra köksredskap på diskhon för att frigöra arbetsytor i köket.

Reversibel

En stor fördel med detta diskhål är att det är reversibelt, vilket innebär att det kan monteras antingen till höger eller vänster. Detta ger dig större flexibilitet vid installation och anpassar den efter ditt köks layout och design.

Sammanfattningsvis är Blanco axia iii 5 s silgranit puradur antracit reversibel en imponerande diskho med en mängd praktiska funktioner. Dess stilrena design, tillsammans med den hållbara silgranitkonstruktionen, gör den till en perfekt tillsats till ditt kök.

Mått
Bredd
915 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: