• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco mevit xl 6 s rock grey utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518889

2 209,00 kr

Spara 15%

1 877,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Mevit XL 6 S Rock Grey utan automatisk propp - Produktbeskrivning

Allmän information

Blanco Mevit XL 6 S Rock Grey är en elegant och praktisk diskho av hög kvalitet. Med en bredd på 1000 mm erbjuder denna diskho gott om avrinningsyta för att underlätta diskningen och hålla köket rent. Dess rock grey färg ger en modern och stilren touch till ditt kök. Diskhon har en integrerad ho och levereras utan automatisk propp.

Avrinningsyta

Blanco Mevit XL 6 S Rock Grey har en generös avrinningsyta som gör det enkelt att skölja av tallrikar, kastruller och andra köksredskap. Den breda ytan gör det möjligt att placera flera diskpåkar samtidigt och skapa en smidig arbetsyta. Avrinningsytan hjälper också till att förhindra ansamling av vattenstänk och gör det enklare att hålla diskhon ren.

Färg

Blanco Mevit XL 6 S Rock Grey kommer i en elegant grå färg som passar perfekt till moderna köksinredningar. Den rock grey tonen ger en sofistikerad och stilren känsla till ditt kök och skapar en vacker kontrast till andra färger i rummet. Diskhon kommer definitivt att bli en snygg och funktionell detalj i ditt kök.

Antal hoar

Blanco Mevit XL 6 S Rock Grey har en enda ho som ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja köksredskap och porslin. Den här hoen är mer än tillräcklig för daglig användning och har en praktisk storlek för att rymma även större kastruller och stekpannor.

Montering

Blanco Mevit XL 6 S Rock Grey kan monteras antingen nedfällt eller infällt beroende på dina preferenser och köksinredning. Nedfälld montering ger en ren och naturlig look där diskhon ligger jämnt med bänkskivan. Infälld montering ger en mer integrerad och modern look där diskhon är urskadad i bänkskivan. Valet av montering beror på din personliga smak och stil.

Förborrat hål för blandare

Blanco Mevit XL 6 S Rock Grey levereras utan automatisk propp och har inte ett förborrat hål för blandare. Detta gör det möjligt för dig att välja blandare som passar ditt behov och stil bäst. Du kan enkelt borra ett hål för att installera den blandare du önskar och få en idealisk diskhållare som passar perfekt till din diskhon.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: