• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8 s silgranit puradur alumetalik vändbar, automatisk stoppare, droppgaller

PRODUKTKOD: 520486

4 238,00 kr

Spara 15%

3 602,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Alumetalik Vändbar

Översikt

Blanco Elon XL 8 S är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sin vändbara design och högkvalitativa materialval kommer den att bli en praktisk och snygg tillskott till ditt köksinredning. Med automatisk stoppare och droppgaller, erbjuder denna diskbänk enkelhet och praktisk användning för dina dagliga köksbehov.

Design och material

Diskbänken har en grå färg i en attraktiv alumetalik-ton, vilket ger den en modern och elegant look. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot fläckar och repor samt sin lättskött natur. Silgranit ger också diskbänken en vacker matt yta och en mjuk känsla.

Funktioner

Diskbänken är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att tömma och fylla diskhon. Den har även ett praktiskt droppgaller, som hjälper dig att hålla rent och samla upp eventuella droppar och spill. Diskbänken är vändbar, vilket innebär att den kan monteras antingen med hojen till vänster eller till höger, beroende på dina behov och kökslayout.

Montering och installation

Blanco Elon XL 8 S är lämplig för infällnad eller underlimning i en köksbänk. Den kräver en skåpsbredd på minst 800 mm för enkel installation. Diskbänken har ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den med en stilfull och praktisk blandare för en komplett och funktionell kökslösning.

Skapa ett snyggt och praktiskt kök med Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Alumetalik Vändbar diskbänk. Dess stilrena design, högkvalitativa material och funktionella egenskaper kommer att göra köksarbetet enklare och mer njutbart. Beställ din diskbänk idag och ge ditt kök en uppgradering både i stil och funktionalitet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S (520486)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: