• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s silgranit puradur alumetalik reversibel

PRODUKTKOD: 513186

5 805,00 kr

Spara 15%

4 934,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Alumetalik Reversibel diskbänk

Blanco Metra 45 S är en elegant och praktisk diskbänk i en vacker grå färg. Tillverkad av högkvalitativt material som heter Silgranit, vilket ger diskbänken en robust konstruktion och tålig yta.

Funktioner:

Material: Diskbänken är tillverkad av Silgranit, ett slitstarkt material som är välkänt för sin långa livslängd och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Design: Diskbänken har en rektangulär form och är utformad för att passa perfekt i ditt kök. Du kan välja att montera den antingen som en infällnad eller genom att underlimma den.

Hål för blandare: Diskbänken kommer inte med ett förinstallerat hål för blandare, vilket ger dig frihet att välja den blandare som passar dig bäst. Du kan enkelt borra ett hål om det behövs.

Vändbar: Diskbänken är reversibel, vilket innebär att den kan monteras med hojen på höger eller vänster sida beroende på dina behov och önskemål.

Låddjup: Diskbänken har en generös låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om plats för att diska och tvätta dina redskap och tallrikar.

Skåpsbredd: Minimal skåpsbredd för montering av diskbänken är 450.0 mm, vilket gör den idealisk för kök med begränsat utrymme.

Med Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Alumetalik Reversibel diskbänk får du en stilren och funktionell lösning för ditt kök. Den högkvalitativa materialen och den genomtänkta designen garanterar en pålitlig och hållbar produkt som kommer att vara en värdefull tillgång i ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S (513186)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: