• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - linea - underliggande diskbänk vstq50-2

PRODUKTKOD: VSTQ50-2

4 043,00 kr

Spara 15%

3 436,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Montering: Underlimmad/Undermonterad

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Smeg - linea - underliggande diskbänk vstq50-2 är en stilren och robust diskbänk som är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Med sitt eleganta och minimalistiska design passar den perfekt in i alla moderna kök.

Funktioner:

Diskbänken är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och korrosionsbeständig yta. Den är utformad för att vara underlimmad, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en slät och sömlös look.

Material:

Smeg - linea - underliggande diskbänk vstq50-2 är tillverkad av högkvalitativt stål för att garantera både hållbarhet och enkel rengöring. Det rostfria stålet ger också diskbänken en modern och elegant look som passar in i alla stilrena kök.

Tillgängliga färger:

Diskbänken finns i färgen krom/blank/rostfri, vilket ger dig möjlighet att matcha den med resten av din köksinredning och skapa en enhetlig och stilfull estetik.

Montering:

Smeg - linea - underliggande diskbänk vstq50-2 är speciellt utformad för att vara undermonterad, vilket innebär att den enkelt kan monteras under din köksbänk utan att synas. Detta ger dig en ren och modern look i ditt kök.

Extra funktion:

Diskbänken har inte ett förborrat hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och placera din blandare precis där du vill ha den. Detta ger dig flexibilitet i designen av ditt kök.

Sammanfattningsvis är Smeg - linea - underliggande diskbänk vstq50-2 en stilren och hållbar diskbänk tillverkad av rostfritt stål. Med sin undermonterade design och möjlighet till egna val för blandarplacering ger den dig frihet att skapa ditt drömkök med en modern och elegant estetik.

Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: