• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos 6 s-if centric borstat stål reversibelt, automatisk stoppare, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 521754

4 814,00 kr

Spara 15%

4 091,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lantos 6 S-IF Centric – En elegant och funktionell diskbänk för ditt kök

Design och material

Blanco Lantos 6 S-IF Centric är tillverkad av högkvalitativt borstat rostfritt stål, vilket ger en elegant och modern känsla till ditt kök. Den rektangulära formen och det tidlösa utförandet gör att den passar perfekt in i alla köksstilar. Diskbänken är utrustad med en snyggt avrundad kant och en slät yta som är lätt att rengöra.

Funktioner och flexibilitet

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 500.0 mm erbjuder Blanco Lantos 6 S-IF Centric tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov. Den har även en hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare för en smidig och effektiv diskning.En av de mest praktiska funktionerna hos denna diskbänk är dess vändbarhet. Du kan enkelt montera den med hoarna på höger eller vänster sida, vilket gör den anpassningsbar till ditt kökslayout och dina personliga preferenser.

Installation och montering

Blanco Lantos 6 S-IF Centric kan monteras på ett antal olika sätt för att passa olika köksdesigner. Den kan monteras infällt, planlimmad eller underlimmad, vilket ger dig stora möjligheter att anpassa den till din köksbänk och skåp.

Kvalitet och hållbarhet

Blanco är ett välkänt och pålitligt varumärke när det kommer till köksprodukter. Deras diskbänkar är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Med Blanco Lantos 6 S-IF Centric får du en diskbänk som är byggd för att hålla länge och som tål daglig användning.

Sammanfattning

Blanco Lantos 6 S-IF Centric är en stilren och funktionell diskbänk som kommer att höja både estetiken och funktionaliteten i ditt kök. Med sin rostfria stålkonstruktion, vändbara design och möjlighet till olika monteringsalternativ erbjuder den dig flexibilitet och anpassningsförmåga. Dessutom levereras den med den välrenommerade kvaliteten och hållbarheten som Blanco är känt för. Så om du letar efter en pålitlig och praktisk diskbänk, är Blanco Lantos 6 S-IF Centric ett utmärkt val för dig.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lantos 6 S-IF Centric (521754)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Vändbar
Ja
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: