• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur antracit höger, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523902

7 709,00 kr

Spara 15%

6 552,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S-F

Allmän information

Blanco Zenar XL 6 S-F är en stilren och funktionell diskbänk i färgen antracit. Den är tillverkad av högkvalitativt material, Silgranit, som är känt för sin hållbarhet och eleganta utseende. Med en högermonterad automatisk stoppare och InFino avfallssystem, är denna diskbänk mycket praktisk och användarvänlig.

Egenskaper

Blanco Zenar XL 6 S-F har en rektangulär form och har en imponerande djup på 497,5 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disk och andra hushållsuppgifter. Den är utrustad med en enda ho, vilket gör den idealisk för att utföra olika rengörings- och matlagningsarbeten.

Den har också en lådans djup på 190,0 mm, vilket ger extra förvaringsutrymme för tvättmedel, tvättsvampar och andra rengöringsartiklar. Med sina dimensioner på 987,5 mm i längd och minsta bredd på 600,0 mm, passar denna diskbänk perfekt i de flesta köksinredningar.

Färg och design

Blanco Zenar XL 6 S-F kommer i en elegant antracitfärg som ger ett modernt och sofistikerat utseende i köket. Dess rena, minimalistiska design passar bra i olika inredningsstilar och gör det till ett perfekt val för både moderna och traditionella kök.

Kvalitet och hållbarhet

Blanco Zenar XL 6 S-F är tillverkad av Silgranit, ett hållbart och tåligt material som är känt för sin höga kvalitet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Denna diskbänk kommer att behålla sin skönhet och funktionalitet under lång tid och kommer att vara en pålitlig följeslagare i ditt kök.

Sammanfattning

Om du letar efter en stilren diskbänk med praktiska funktioner och högkvalitativ konstruktion, är Blanco Zenar XL 6 S-F det perfekta valet för dig. Med sin antracitfärg, rektangulära form och generösa storlek erbjuder den både stil och funktionalitet i ditt kök. Investera i denna diskbänk och njut av dess hållbarhet och elegans under många år framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523894)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
497.5 mm
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: